fbpx

Please, leave this field blank:
Loading...
VIEW MOTORHOMES GET YOUR QUOTE

Campers vergelijken

Self-contained campers:

Nieuw-Zeeland verkennen met een camper en de optie hebben om vrij te kamperen is natuurlijk geweldig!  Omdat onze campers Certified Self Contained zijn, mag en kan je freedom camping op de mooiste plekken in Nieuw Zeeland en wellicht in de wereld.

De huis accu(s) gaan twee, drie dagen of zelfs langer mee zonder aan het vaste net te hoeven op te laden. Onze Seeker modellen zijn voorzien van een zonnepaneel zodat de accu(s) altijd geladen blijven. Rekening houden met opladen is eigenlijk overbodig.

Onze campers:

Flessengas (LPG/Propaan) voor heet water, verwarming, koelkast, oven en kookplaat betekend dat deze altijd gebruikt kunnen worden, ook als je niet op een camping staat. De voorstoelen kunnen worden gedraaid zodat ook dit gedeelte onderdeel is van het leefgedeelte als je stilstaat. Al onze campers hebben deze mogelijkheid. Veel andere campers hebben deze niet.

s’ Avonds hoeft je niet de zithoek om te bouwen om te kunnen gaan slapen op een (oncomfortabel) bed. Beide camper modellen zijn voorzien van een vast bed met een echte matras op de lattenbodem. Zowel overdag als ’s nachts heb je alles bij de hand.vast bed in de Explorer

Alle seizoenen op 1 dag, dat kan je zo maar overkomen in Nieuw-Zeeland…
Het woongedeelte is binnendoor te bereiken vanaf de voorstoelen, erg prettig als het stormt en regent! Tijdens het rijden moet men altijd “in de gordels zitten”, rondlopen of op bed liggen tijdens het rijden is bij wet verboden.

Wij weten als geen ander dat internet belangrijk is, ook tijdens je vakantie. Al onze campers zijn voorzien van snel internet 3G/4G afhankelijk waar je bent in Nieuw Zeeland. Kies je voor de ‘Value Pack’ optie, dan is internet zelf gratis!  Let wel, Nieuw Zeeland heeft over het algemeen een goed internet/mobiel netwerk, toch zal je soms geen bereik hebben.

Vergelijk onze camper modellen:

ExplorerSeeker
Voertuig lengte5.95m6.80m
Maat vaste bed2.02 * 1.32 m2.05 * 1.35 m
Gecombineerd Douche toiletYESYES
Ruimere CamperYES
Compacte CamperYES
Past in standaard parkeervakYES
Automatische VersnellingYESHandgeschakeld soms beschikbaarYES
Extra groot bagageruimYES
ZonnepaneelYES
ZonneschermYES
Geschikt voor lange mensenYES
Certified Self ContainedYESYES
Geschikt voor klein rijbewijsYESYES
2019 Camper Huren Nieuw Zeeland.