fbpx

Please, leave this field blank:
Loading...
VIEW MOTORHOMES GET YOUR QUOTE

Route planning

Of het is nu de eerste keer is, of je bent al eerder naar Nieuw Zeeland geweest, een een goede route te plannen blijft een uitdaging. Er is zoveel wonderbaarlijk natuurschoon en bezienswaardigheden dat het moeilijk kiezen is.

route planning Nieuw Zeeland
‘No worries’, wij helpen graag! Wij hebben zo’n beetje heel ‘Aotearoa’ (Maori voor Nieuw Zeeland) doorkruist en helpen je graag bij het ontwerpen van een passende, op jullie persoonlijke interesses gebaseerde trip.

Allereerst geven we een overzicht van interessante websites om ideeën op te doen. Nadat er in grote lijnen bekend is wat jullie van de Nieuw Zeeland trip verwachten kunnen wij dan helpen een route samen te stellen waarin alle onderdelen zijn verwerkt.

Wist je dat:

Hot Water Beach een natuurverschijnsel is dat op veel meer plaatsen te ervaren is? Ook buiten de Coromandel? ‘Moeraki’ Boulders ook te bewonderen zijn in het Northland? – Wij wel! –

Op zoek naar die locatie nog niet zijn overloopt van touristen? Als je een gehele route hebt samensteld, laat ons die nog even doorlezen. Misschien hebben we nog tips of ideeën om nog meer uit jullie vakantie te halen!

Route(s) Nieuw Zeeland

Om vast wat inspiratie op te doen hebben hier alvast wat links om je in te lezen.

Eèn van onze favoriete locaties!

Route (s) Nieuw Zeeland

2020 Camper Huren Nieuw Zeeland.