fbpx

Please, leave this field blank:
Loading...
VIEW MOTORHOMES GET YOUR QUOTE

Ik adviseer deze campers aan

Als ervaren caravanners uit Australië, hebben we grondig onderzocht wat beschikbaar was in campervanhuur in Nieuw Zeeland voordat we besloten hadden om twee kampeerders van de Bay of Islands te huren, en we werden niet teleurgesteld.
De service van Nick en Rob liet niets te wensen over, zowel bij de boeking van onze bestelwagens via internet als bij onze aankomst in Nieuw-Zeeland. We huurden de bestelwagens voor april 2012 en vlogen naar Auckland waar we Nick ontmoetten en Piahia naar hun B & B namen, voorzien van diner en ontbijt en uitstekende accommodatie voor 2 nachten. Een bespreking over welke bezienswaardigheden te zien, hoe u bepaalde Maori-namen en andere reisadviezen uitspreekt, werd in een vriendelijke familiale sfeer gegeven over die 2 nachten terwijl we wachtten voor onze tweede bestelwagen.
De smalle 5,5m campers waren uitstekend geschikt voor 2 personen, met moderne voorzieningen die u in staat stellen om “gratis camping” te doen als u dat wenst, en dus besparen op de kosten die door de caravanparken worden aangerekend. Ik heb vooral genoten van de ingebouwde Wi-Fi-faciliteit van de bestelwagens en dus kon ik internet gebruiken wanneer ik met mijn iPad nodig had, dat ik me had meegenomen. Nick en Rob bieden ook een mobiele telefoon en een “Tourist Radio” in combinatie met een handige GPS Navigator, die u helpt om uw volgende bestemming zonder problemen te krijgen.
Ook voorzien waren gratis kampstoelen, tafel, draagbare BBQ, en een van luifel, waarvoor veel andere huurders extra kosten. De kracht van de dieselmotor van de bestelautomaat, gecombineerd met zijn uitstekende economie en de bestelwaarde van 5,5 M, is gemaakt om gemakkelijk te rijden in het stadsverkeer en rond de kronkelende kustwegen in het Noord-Eiland, waar sommige van de grotere bestelwagens niet kunnen wagen.
Ik adviseer deze bestelwagens en de service van Nick en Rob grondig, als u een reis naar Nieuw-Zeeland overweegt.

Vertaald Engels – Nederlands met Google translate

Print Friendly, PDF & Email

Previous Posts that you might also find interesting:

Internationaal rijbewijs (IRB) is verplicht in Nieuw Zeeland!

Welke rijbewijs is nodig om een camper te mogen besturen? Ookal ben je misschien voor een korte tijd in Nieuw-Zeeland, er zijn een aantal regels[...]

Find out more

Backlinks naar Nederlandse website

Hier staan links van Nederlandse websites die ons steunen: camperverhuur startpagina – Gratis link toevoegen Dochterpaginas.nl nieuw-zeeland.vakantieshopper Gratis link toevoegen campers1 opzijnbest.nl nieuwzeeland links Expertpagina.nl[...]

Find out more
2019 Camper Huren Nieuw Zeeland.