fbpx

Please, leave this field blank:
Loading...
VIEW MOTORHOMES GET YOUR QUOTE

Geen twijfels om aan te bevelen

We huurden een Explorer Campervan voor 21 dagen in december en januari en reed zo’n 4000km in deze periode. Onze ervaring was geweldig. We vonden de camper veel en vonden het gewoon perfect voor twee personen.

Voor de grootte is de camper goed uitgerust met Toilette / douche, oven, fornuis, koelkast en magnetron, evenals een barbecue en stoelen / tafel.

Maar het rijdt nog steeds vrijwel als een auto en past op de normale parkeerplaats. Het feit dat de camperis geïsoleerd en een permanent bed heeft, is zeer comfortabel.

Een ander netjes ding is de ingebouwde wifi hotspot die ook goed gewerkt heeft.

De dienst van het bedrijf was persoonlijk, vriendelijk en veel verder dan wat u normaal gesproken van een autoverhuurbedrijf verwacht.

Al met al was de ervaring erg goed en we hebben geen twijfels om Nick en Rob aan te bevelen

Vertaald Engels – Nederlands met Google translate

Print Friendly, PDF & Email

Previous Posts that you might also find interesting:

Internationaal rijbewijs (IRB) is verplicht in Nieuw Zeeland!

Welke rijbewijs is nodig om een camper te mogen besturen? Ookal ben je misschien voor een korte tijd in Nieuw-Zeeland, er zijn een aantal regels[...]

Find out more

Backlinks naar Nederlandse website

Hier staan links van Nederlandse websites die ons steunen: camperverhuur startpagina – Gratis link toevoegen Dochterpaginas.nl nieuw-zeeland.vakantieshopper Gratis link toevoegen campers1 opzijnbest.nl nieuwzeeland links Expertpagina.nl[...]

Find out more
2020 Camper Huren Nieuw Zeeland.