Reisverslagen en Reviews Nieuw Zeeland

camper huren reviewsWij horen graag de belevenissen van onze gasten, zeker als die zo lovend zijn als die van Marijke en Jacob Jan!

Erg leuk gefilmd met hun GoPro camera, vooral door het gebruik van filmtechniek en monteren. Daar zal wel de nodige tijd ingegaan zijn. Bekijk hun filmpje onderaan de pagina van de roadtrip, WellingtonAuckland je krijgt er meteen zin in! Jacob Jan en Marijke hebben een Explorer camper bij ons gehuurd.

Hieronder hun review:

In jan-feb ’13 hebben wij de Explorer 6 weken gehad en we hebben echt geen betere camper gezien! Hier zijn we ook vele malen op gewezen door mensen die hun nieuwsgierigheid niet konden verbergen.
We hebben een hele lijst aan voordelen:

FORMAAT: de camper is kleiner dan de meeste andere campers met deze faciliteiten.

INDELING: is heel efficiënt. Je kunt de voorste stoelen draaien, je kunt het bed omhoog klappen om er spullen onder te stallen en je hoeft het bed niet steeds om te bouwen, omdat er ook een vast zitje is. (vast bed)

EXTRA’S: De camper is inclusief Wifi on board, een knappe tafel en stoeltjes, verrekijker, GPS, barbecue, zonnebrand, sandflyspray, peper/zout, koffie en thee, een nacht+(lekker) ontbijt in de Baystay Bed & Breakfast en transfers van en naar het vliegveld. Onderdelen waar je bij andere verhuurbedrijven allemaal apart voor moet betalen!

COMMUNICATIE: De communicatie met de eigenaren Nick en Rob verloopt heel soepel. Ze spreken namelijk Nederlands en willen je graag helpen met al je vragen. Ze kunnen ook helpen met het uitzetten van je route. Daarnaast zijn ze ook erg snel met antwoorden. Je stuurt de ene dag een mail en de volgende dag heb je antwoord.

OPSLAGRUIMTE: De camper had enorm veel ruimte om spullen in neer te zetten/leggen. Ook de koelkast is van groter formaat dan de meeste campers.

VOLLEDIGHEID: Alles wat je nodig hebt zit er in. Voldoende servies (van alles 4 ipv 2), voldoende bestek, scherpe messen, genoeg pannen, 2 keukenhanddoeken, 2 theedoeken, 2 grote handdoeken, 2x beddengoed, alles.

TECHNIEK: Krachtige motor (130 Multijet), gaat gemakkelijk de bergen door, stabiele wegligging, koelkast kon op 230V, 12V en gas, wat ook ideaal was.

Het geld meer dan waard! Bedankt!

Reisverslag Nieuw-Zeeland

Wil jij ook zo’n mooie rondreis maken? Stuur een mail we sturen je graag uitgebreide informatie!

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

Veiligheid onderweg

Hoewel Nieuw-Zeeland een veilig vakantieland is, je moet altijd je persoonlijke bezittingen in de gaten houden. Een van de meest gemaakte fouten is te veronderstellen dat hier minder of geen misdaad is en daardoor de

Read More »
Drinkwater Nieuw Zeeland

Kraanwater veilig te drinken?

Veel mensen vragen of het water in Nieuw-Zeeland veilig is, kan ik gewoon kraanwater drinken? Het antwoord is: JA. Kraanwater in Hotels, B&B’s, Campings e.d. kan zonder problemen gedronken worden. Is al het water veilig

Read More »

Kwaliteit en Onderhoud

Wij doen er alles aan om de beste camperverhuurder van Nieuw-Zeeland te zijn. Onze campers zijn van binnen, buiten en motorisch perfect onderhouden. Als het seizoen is afgelopen, en de winter hier begint, maken we

Read More »

Vakantie plannen

Wanneer moet ik beginnen onze vakantie voor te bereiden? Wat is er mis met vandaag? Het lijkt misschien nog ver weg om in de Nederlandse winter te plannen, maar voor je het weet is het

Read More »

Geografie en klimaat

Nieuw-Zeeland Geografie Nieuw-Zeeland is het meest geïsoleerd gelegen land ter wereld, een oud land met een jong landschap. Het land behoorde samen met Austalië, Antartica, Afrika, Zuid-Amerika en India tot een massief supercontinent genaamd Gondwanaland.

Read More »
Scroll to Top