Gratis tourism radio in camper door Nieuw Zeeland

Tourism Radio

Gratis Tourism RadioTourism Radio kun je zien als je eigen persoonlijke reisleider. Het geeft een nieuwe dimensie aan je vakantie door Nieuw-Zeeland. Gebruikmakend van Gps-technologie, wordt deze persoonlijke gids standaard geleverd bij de Bay of Islands Campers. Sterker nog, ze zijn ingebouwd, zodat je geen unit op de voorruit hebt.

Je hoeft dus niets meer te missen. Ben je in de buurt van een bezienswaardigheid dan zal Tourism Radio je op de hoogte brengen. Uiteraard blijft een goede voorbereiding en de uitgebreide route en camping atlas (standaard in onze campers) noodzakelijk. Echter, Tourism Radio is een geweldige aanvulling.

  • Tourism Radio biedt je:
    Meer dan 2200 bezienswaardigheden – elke dag van je vakantie zal worden gevuld met interessante informatie.
  • Alle lokale bezienswaardigheden, landschappelijke hoogtepunten, verborgen schatten en attracties worden vermeld zodra je in de buurt rijdt.
    Leer alles over de geschiedenis van elk gebied, de geografie, de unieke flora en fauna, Maori invloeden, cultuur en nog veel meer.
  • Lokale kennis, zodat je weet wat te gaan zien en doen, de beste plaatsen om te verblijven met je camper en tips waar te eten.

Tourism Radio staat standaard op voorkeuze 1 van je autoradio.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
bezoekersvisum Nieuw Zeweland

Bezoekersvisum nodig?

Reizen naar Nieuw-Zeeland? Controleer of je een bezoekersvisum (NZeTA) nodig hebt. In dezelfde aanvraag betaal je meteen je toeristenbelasting. Hieronder staat hoe: Verwacht maximaal 72 uur voor verwerking, maar dit kan slechts 10 minuten duren.

Read More »
Camper huren Nieuw Zeeland

Camper Huren Nieuw Zeeland Video

Seeker Camper Nieuw Zeeland Onze Seeker camper is de grotere broer van de Explorer. Uitermate geschikt voor vrij kamperen in Nieuw Zeeland (freedom camping) Voorzien van zonnepaneel, led verlichting en een grote koelkast die ook

Read More »
Wandelen Nieuw-Zeeland

Wandelen in Nieuw Zeeland

Beleef de natuur van Nieuw-Zeeland door te gaan wandelen…  Voor veel bezoeker staat Nieuw-Zeeland gelijk aan wandelen. Er zijn ontelbare (ook korte) routes om te  wandelen in Nieuw Zeeland, en je hoeft geen ​​atleet te zijn

Read More »
Scroll to Top