Reisinformatie

Je kunt je roadtrip beginnen en eindigen op het Noordereiland of het Zuidereiland. De meeste internationale vluchten (ongeveer twee derde) landen in de grootste stad van Nieuw-Zeeland: Auckland op het Noordereiland.
Afhankelijk van waar onze campers zich bevinden, bieden we soms noordwaartse in plaats van zuidwaartse verhuur aan. In dat geval kun je een binnenlandse vlucht naar Christchurch nemen.

Onze basislocaties zijn Auckland, Paihia en Christchurch.

Veiligheid is onze topprioriteit!
Voordat we de camper overhandigen: Als jullie meer dan zes uur gevlogen hebben in de voorgaande 24 uur, verplichten we bij aankomst een verblijf van minimaal 1 nacht in een hotel (zelf boeken). Bij vertrek vanaf het Noord Eiland is een transfer naar Paihia ook een mogelijkheid (uiterlijke aankomsttijd vlucht Auckland 13:00 uur). 

Staan beide eilanden op het programma? Een enkele reis valt te overwegen. De lange en smalle vorm van Nieuw-Zeeland is ideaal voor reizen in één richting.

One-way camper huren

Voor een huurperiode van twee of drie weken raden we aan niet terug te keren naar het beginpunt. Zeker niet als als zowel het Noord- als  Zuid- eiland bezocht wordt. Nieuw-Zeeland ziet er misschien klein uit op de kaart naast Australië, maak alsjeblieft niet de fout om de afstanden en de rijomstandigheden te onderschatten.
Wil je het grootste deel van je vakantie achter het stuur doorbrengen? Van de ene plaats naar de andere rijden, toeristische bestemmingen ‘afvinken’? Of wil je ook ervaren wat er is; geniet van dat uitzicht, maak een wandeling of doe niets; gewoon relaxen en genieten …

Naast de extra rijtijd die je besteedt, zijn er ook kostenvoordelen voor een enkele reis. Je hoeft minder te rijden, dus minder brandstof. Je hoeft ook maar één keer de Cook Strait over te steken met de veerboot, een besparing die opweegt tegen de prijs voor binnenlandse vluchten tussen Auckland en Christchurch (of andersom). In tegenstelling tot veel andere bedrijven rekenen we geen one-way huurkosten.

Rob en Nick reizen veel door ‘Aotearoa’ (Maori voor Nieuw-Zeeland) en kunnen u helpen bij het ontwerpen van de beste route voor eenrichtingsverhuur voor campers.

Scroll naar boven