Baystay B&B Paihia

Vele jaren hebben we gasten in onze Baystay B&B mogen ontvangen. Met het groeien van het camperbedrijf hebben we dit exclusief beschikbaar gemaakt voor gasten die huren bij Bay of Islands Campervans. Veel van onze vaste B&B-gasten waren teleurgesteld door onze beslissing… Voor ons was er geen andere manier om onze camperhuurders exclusieve aandacht te geven.

De Kamers

De B&B kamers hebben een comfortabel kingsize bed, airconditioning, tv en wifi.

Het bed is opgemaakt met fris linnen, en aangezien de B&B zich in een rustige, semi-landelijke omgeving bevindt; Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een verkwikkende nachtrust.

Als het het einde van je vakantie is, heb je een goede plek om de koffers te herschikken. We hebben een weegschaal om te controleren of je ook niet te veel souvenirs hebt gekocht…

baystay-bb/
baystay-bb/

Beide B&B kamers hebben een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel.

Handdoeken, washandjes en voorzieningen aanwezig. Alles wat je nodig hebt om je op te frissen na die vermoeiende, lange vlucht.

Begin in Paihia

Op de eerste huurdag halen we je op van Auckland- of Kerikeri– Airport. Is er een comfortabelere manier om je camperreis te starten?

We serveren het diner op het dek met uitzicht over de Waitangi-rivier (afhankelijk van het weer) en er is tijd om de route, kaarten of zelfs verkeersregels door te nemen. De volgende dag, na het ontbijt, geven we een uitgebreide camper uitleg, en kun je op weg!

Let op: transfer vanaf Auckland Airport (of luchthavenaccommodatie) is vanaf 10:00 uur. Deze optie is alleen beschikbaar voor vluchten die vóór 14:00 uur aankomen op Auckland-airport of 17:00 Kerikeri-airport. Het duurt 4 uur om in Paihia te komen, en we willen op tijd zijn voor het avondeten!

baystay-bb/

Eindig in Paihia

Op uw laatste huurdag brengen wij u naar Auckland of Kerikeri Airport. Je geeft de camper de voorlaatste dag weer terug en slaapt in een van de B&B kamers.

Het diner wordt geserveerd op het dek met uitzicht over de Waitangi-rivier (afhankelijk van het weer) en u kunt ons alles vertellen over uw avonturen tijdens het diner, foto’s laten zien en u klaarmaken voor de reis terug naar huis de volgende dag. Na het ontbijt (dit is de laatste huurdag) brengen wij u persoonlijk naar de luchthaven van Auckland in een comfortabel busje met individuele pilootstoelen.

Let op: deze optie is alleen beschikbaar als uw vlucht na 14:00 uur vertrekt. De overstaptijd is ca. vier uur, en u moet twee uur voor vertrek van de vlucht inchecken.

Wanneer er geen ruimte beschikbaar is, slaap je in je camper. In ieder geval is er een en-suite badkamer voor exclusief gebruik. Diner en ontbijt worden in huis geserveerd.

Scroll to Top