fbpx

Please, leave this field blank:
Loading...
VIEW MOTORHOMES GET YOUR QUOTE

Ons verhaal

Huur bij ons, Rob en Nick, je kan dan rekenen op onze persoonlijke aandacht en Nieuw Zeeland kennis. Wij bieden ‘turn-key’ campers, compleet ingericht, dus alles wat je mee hoeft te nemen is je camera en kleding (vergeet je paspoort niet!)

Kennis delen

Eigenaren rob en Nickvan Bayofislandscampervans Nieuw ZeelandWe hebben Nieuw-Zeeland uitgebreid verkend (en doen dat nog steeds wanneer we kunnen!). We weten waar de ‘Kiwi’s’ gaan, waar te verblijven, waar te eten of wat te gaan zien. Wij delen onze kennis graag! Stuur ons je reisplan en we maken suggesties op basis van onze persoonlijke ervaringen!

Ontvang of lever je camper in waar je maar wilt, zolang er maar een binnenlandse luchthaven is zodat wij weer thuis kunnen komen…

Start Relaxed

Start je campertrip in Paihia (top 3 van ‘Must see’) en één van ons haalt je op in Auckland. Die avond genieten we van een diner, je overnacht in een moderne kamer en-suite met de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt.

Daarna nemen we alle tijd om de camper uit te leggen en om vragen te beantwoorden.

Met je camper op pad, genieten van het buitenleven middenin de indrukwekkende natuur van Nieuw Zeeland. Binnen het comfort van een vast bed, toilet, douche en zelfs internet. Je camper is compact, dus ideaal voor de smalle wegen. Parkeren kun je gewoon midden in de stad. Met de persoonlijke service van Bay of Island Campervans is dit de reis van je leven!

Individuele Service:

We besteden aandacht aan details en zorgen dat wat er toe doet voor jou, wordt verzorgd door ons. Als je contact opneemt spreek je altijd met Rob of Nick, en wij weten wie je bent; zonder een boekingsnummer te vragen! Speciale verzoeken zijn voor ons een uitdaging, nooit een probleem.

  • Rob en Nick hebben aandacht voor detail; belangrijke zaken voor jou zijn belangrijk voor ons.
  • Adviseren over route-planning
  • Speciale verzoeken – geen probleem!

Neem gerust contact op,

Cheers, Nick and Rob.

Camper Huren Nieuw Zeeland

Lees hier onze beoordelingen:

2020 Camper Huren Nieuw Zeeland.