Noordereiland

Je kunt je campervakantie beginnen of eindigen vanuit Auckland, Paihia (noordeiland), Christchurch (zuideiland), . Andere plaatsen met een vliegveld in Nieuw-Zeeland zijn op verzoek.

Overdracht Auckland vliegveld

De camper uitleg en overhandiging is nabij het vliegveld in Auckland, tussen 10:00 en 16:00 uur. De uitleg en formaliteiten nemen ongeveer 1 uur in beslag.
Voor je eigen veiligheid geven we geen camper mee direct na een lange vlucht! Wij adviseren minimaal 1 nacht te verblijven in een hotel of motel, te boeken bij 1 van de vele hotels in de directe omgeving van het vliegveld.  

Ophalen Auckland voor vertrek vanuit Paihia

Noordereiland PaihiaWil je een extra relaxte start van de campervakantie? Start vanuit onze B&B in de Bay of Islands. De Bay of Islands (Noordereiland) staat in de Top 10 van plaatsen die je gezien moet hebben in Nieuw-Zeeland. Je eerste huurdag zijn we dan op het vliegveld en nemen jullie mee naar Paihia.

Rijdend door een adembenemend afwisselend landschap kunnen we je allerlei tips geven en kunnen vragen beantwoorden. Bij aankomst in Paihia hebben we gezamenlijk diner. De volgende ochtend, na het ontbijt, verzorgen we uitleg en overdracht van de camper. We hebben twee slaapkamers met badkamers beschikbaar. Mochten deze bezet zijn door andere ‘camper gasten’ zal er ‘proef geslapen’ moeten worden in je camper. Uiteraard is er dan wel diner en ontbijt!

Opmerking: Vervoer van vliegveld of hotel is vanaf 10:00. Deze optie is alleen mogelijk voor vluchten die aankomen voor 13:00.
Auckland – Paihia is 4 uur rijden inclusief een koffiestop, en we willen op tijd zijn voor het diner. De dag van ophalen is de eerste huurdag.

Inleveren Auckland Vliegveld

Op je laatste huurdag kun je de camper inleveren nabij Auckland vliegveld. Dit kan tussen 09:00 en 16:00. Het innemen van de camper zal ongeveer een half uur bedragen. Na inleveren brengen we jullie naar de vertrekhal of een airport-hotel.

Inleveren camper in Paihia, vervoer naar Auckland vliegveld

Inleveren in Paihia kan op de 1 na laatste huurdag. De laatste nacht slaap je dan in Baystay B&B. Tijdens het avondeten horen we dan graag jullie verhalen en avonturen. De volgende morgen na het ontbijt (op de laatste huurdag van het contract) brengen we jullie naar Auckland vliegveld of hotel.

Opmerking: Deze optie is alleen mogelijk als je vlucht vertrekt na 14:00 i.v.m. de reistijd Paihia Auckland 

Auckland ↔ Christchurch, Enkele reis

Het is ook mogelijk om een enkele reis te maken en, in tegenstelling tot de meeste camper verhuurbedrijven, rekenen we niet extra voor deze ‘one-way service’. Voordelen van een enkele reis zijn o.a.:

  • Minder rijtijd. Die tijd kun je mooi ergens anders voor gebruiken!
  • Minder dieselkosten
  • Enkele reis op de Cook Strait ferry

Als je nog geen aanvraag hebt gedaan voor een enkele reis, kan dat hier. Op het Zuidereiland kan tussen 09:00 en 16:00 de camper ingeleverd worden, vervoer naar vliegveld (45 minuten reistijd) wordt verzorgd. 

Scroll to Top