Zuidereiland

Je kunt je campervakantie beginnen of eindigen vanuit Christchurch (Zuideiland), Auckland, Paihia (Noordeiland). Andere plaatsen met een vliegveld in Nieuw-Zeeland zijn op verzoek.

Ophalen in Christchurch

Als je camper avontuur op het Zuidereiland begint, verzorgen wij vervoer vanaf het vliegveld of je hotel naar het Arcadia Motel. Vanaf dit motel vind ook de overdracht plaats. Voor je eigen veiligheid geven we geen camper mee direct na een lange vlucht. Het gemakkelijkst is het om zelf een nacht in het Arcadia Motel te boeken, zodat je de volgende ochtend meteen de camper mee kunt nemen.

Camper overdracht tussen 9:00 en 17:00 uur.

Return the Motorhome in Christchurch

Zuidereiland Arcadia motelAndere plaatsen met een vliegveld in Nieuw-Zeeland zijn op verzoek. Inleveren van de camper is bij het Arcadia Motel

Inleveren kan tussen 09:00 en 17:00 uur. Wij verzorgen na inleveren taxivervoer naar het vliegveld (24 h beschikbaar), rijstijd is ongeveer 45 minuten.

Je kunt zelf een nacht bij het Arcadia boeken als je een vroege vlucht hebt. Als je nog een paar nachten extra verblijft in een  Christchurch hotel, dan verzorgen wij het vervoer naar dat andere hotel. (maar niet meer naar het vliegveld)

Christchurch ↔ Auckland, Enkele reis

Het is ook mogelijk om een enkele reis te maken en, in tegenstelling tot de meeste camper verhuurbedrijven, rekenen wij niet extra voor deze ‘one way service’. Voordelen van een enkele reis zijn o.a.:

  • Minder rijtijd. Die tijd kun je mooi ergens anders aan besteden!
  • Minder dieselkosten
  • Enkele reis op de Cook Strait ferry

Als je nog geen aanvraag hebt gedaan voor een enkele reis, kan dat hier. We hebben twee Noord Eiland locaties om de camper in te leveren, waaronder de mogelijkheid dit bij Baystay B&B in Paihia te doen.