Zuidereiland

Je kunt je campervakantie beginnen of eindigen vanuit Christchurch (Zuideiland), Auckland, Paihia (Noordeiland). Andere plaatsen met een vliegveld in Nieuw-Zeeland zijn op verzoek.

Ophalen in Christchurch

Als je camper avontuur op het Zuidereiland begint, verzorgen wij vervoer vanaf het vliegveld of je hotel naar de overdracht locatie. Voor je eigen veiligheid geven we geen camper mee direct na een lange vlucht. Er zijn diverse hotels nabij het vliegveld, of anders in Christchurch city.

Camper overdracht tussen 9:00 en 16:00 uur.

Return the Motorhome in Christchurch

Inleveren van de camper is weer bij onze locatie.

Inleveren kan tussen 09:00 en 16:00 uur, en na inleveren verzorgen we vervoer naar het vliegveld (reistijd is 45 minuten).

Als je een vroege vlucht hebt adviseren we een nacht in een hotel nabij het vliegveld te boeken. Als je nog een paar nachten extra verblijft in een  CBD-hotel, dan verzorgen we het vervoer naar dat hotel.

Christchurch ↔ Auckland, Enkele reis

Het is ook mogelijk om een enkele reis te maken en, in tegenstelling tot de meeste camper verhuurbedrijven, rekenen we niet extra voor deze ‘one-way’ service. Voordelen van een enkele reis zijn o.a.:

  • Minder rijtijd. Die tijd kun je mooi ergens anders aan besteden!
  • Minder dieselkosten
  • Enkele reis op de Cook Strait ferry

Als je nog geen aanvraag hebt gedaan voor een enkele reis, kan dat hier. We hebben twee Noord Eiland locaties om de camper in te leveren, waaronder de mogelijkheid dit bij Baystay B&B in Paihia te doen.

Scroll to Top