Zuidereiland

Op het Zuider Eiland kun je de campervakantie beginnen en/of eindigen vanuit Christchurch.

Ophalen in Christchurch

Als je camper avontuur op het Zuidereiland begint, verzorgen wij vervoer vanaf het vliegveld of je hotel naar de overdracht locatie.

Veiligheid is onze topprioriteit!
Voordat we de camper overhandigen: Als jullie meer dan zes uur gevlogen hebben in de voorgaande 24 uur, verplichten we bij aankomst een verblijf van minimaal 1 nacht in een hotel (zelf boeken). Er zijn diverse hotels nabij het vliegveld, of anders in Christchurch city.

Camper overdracht tussen 10:00 en 16:00 uur.

Inleveren in Christchurch

Inleveren van de camper is weer bij onze locatie.

Inleveren kan tussen 10:00 en 16:00 uur, en na inleveren verzorgen we vervoer naar het vliegveld (reistijd is 45 minuten).

Als je een vroege vlucht hebt adviseren we een nacht in een hotel nabij het vliegveld te boeken. Als je nog een paar nachten extra verblijft in een  CBD-hotel, dan verzorgen we het vervoer naar dat hotel.

Christchurch ↔ Auckland, Enkele reis

Het is ook mogelijk om een enkele reis te maken en, in tegenstelling tot de meeste camper verhuurbedrijven, rekenen we niet extra voor deze ‘one-way’ service. Voordelen van een enkele reis zijn o.a.:

  • Minder rijtijd. Die tijd kun je mooi ergens anders aan besteden!
  • Minder dieselkosten
  • Enkele reis op de Cook Strait ferry

Als je nog geen aanvraag hebt gedaan voor een enkele reis, kan dat hier. Op het Noorder Eiland kan tussen 10:00 en 16:00 de camper ingeleverd worden bij Auckland Airport.  

Scroll naar boven