Reisverslagen en Reviews Nieuw Zeeland

camper huren reviewsWij horen graag de belevenissen van onze gasten, zeker als die zo lovend zijn als die van Marijke en Jacob Jan!

Erg leuk gefilmd met hun GoPro camera, vooral door het gebruik van filmtechniek en monteren. Daar zal wel de nodige tijd ingegaan zijn. Bekijk hun filmpje onderaan de pagina van de roadtrip, WellingtonAuckland je krijgt er meteen zin in! Jacob Jan en Marijke hebben een Explorer camper bij ons gehuurd.

Hieronder hun review:

In jan-feb ’13 hebben wij de Explorer 6 weken gehad en we hebben echt geen betere camper gezien! Hier zijn we ook vele malen op gewezen door mensen die hun nieuwsgierigheid niet konden verbergen.
We hebben een hele lijst aan voordelen:

FORMAAT: de camper is kleiner dan de meeste andere campers met deze faciliteiten.

INDELING: is heel efficiënt. Je kunt de voorste stoelen draaien, je kunt het bed omhoog klappen om er spullen onder te stallen en je hoeft het bed niet steeds om te bouwen, omdat er ook een vast zitje is. (vast bed)

EXTRA’S: De camper is inclusief Wifi on board, een knappe tafel en stoeltjes, verrekijker, GPS, barbecue, zonnebrand, sandflyspray, peper/zout, koffie en thee, een nacht+(lekker) ontbijt in de Baystay Bed & Breakfast en transfers van en naar het vliegveld. Onderdelen waar je bij andere verhuurbedrijven allemaal apart voor moet betalen!

COMMUNICATIE: De communicatie met de eigenaren Nick en Rob verloopt heel soepel. Ze spreken namelijk Nederlands en willen je graag helpen met al je vragen. Ze kunnen ook helpen met het uitzetten van je route. Daarnaast zijn ze ook erg snel met antwoorden. Je stuurt de ene dag een mail en de volgende dag heb je antwoord.

OPSLAGRUIMTE: De camper had enorm veel ruimte om spullen in neer te zetten/leggen. Ook de koelkast is van groter formaat dan de meeste campers.

VOLLEDIGHEID: Alles wat je nodig hebt zit er in. Voldoende servies (van alles 4 ipv 2), voldoende bestek, scherpe messen, genoeg pannen, 2 keukenhanddoeken, 2 theedoeken, 2 grote handdoeken, 2x beddengoed, alles.

TECHNIEK: Krachtige motor (130 Multijet), gaat gemakkelijk de bergen door, stabiele wegligging, koelkast kon op 230V, 12V en gas, wat ook ideaal was.

Het geld meer dan waard! Bedankt!

Reisverslag Nieuw-Zeeland

Wil jij ook zo’n mooie rondreis maken? Stuur een mail we sturen je graag uitgebreide informatie!

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
bezoekersvisum Nieuw Zeweland

Bezoekersvisum nodig?

Reizen naar Nieuw-Zeeland? Controleer of je een bezoekersvisum (NZeTA) nodig hebt. In dezelfde aanvraag betaal je meteen je toeristenbelasting. Hieronder staat hoe: Verwacht maximaal 72 uur voor verwerking, maar dit kan slechts 10 minuten duren.

Read More »
Camper huren Nieuw Zeeland

Camper Huren Nieuw Zeeland Video

Seeker Camper Nieuw Zeeland Onze Seeker camper is de grotere broer van de Explorer. Uitermate geschikt voor vrij kamperen in Nieuw Zeeland (freedom camping) Voorzien van zonnepaneel, led verlichting en een grote koelkast die ook

Read More »
Wandelen Nieuw-Zeeland

Wandelen in Nieuw Zeeland

Beleef de natuur van Nieuw-Zeeland door te gaan wandelen…  Voor veel bezoeker staat Nieuw-Zeeland gelijk aan wandelen. Er zijn ontelbare (ook korte) routes om te  wandelen in Nieuw Zeeland, en je hoeft geen ​​atleet te zijn

Read More »
Scroll to Top