Koelkast en vriezer

Onze hebben verschillende modellen koelkasten. In grote lijnen hetzelfde in gebruik. Het grootste verschil is automatisch of niet. Beide modellen hebben voldoende ruimte voor je gekoelde producten tijdens je campervakantie in Nieuw-Zeeland. Hoe het werkt, vind je terug in deze instructievideo. (koelkast en vriezer)

Watertank vullen

Na enkele dagen zul je je het verse water bij moeten vullen. Het verse water kun je bijvullen op iedere camping. Bovendien hebben diverse gemeentes plekken om je camper van het vuile water en het toilet te ontdoen. Gebruik nooit de kraan die bij het dump station zit om de toiletcassette om te spoelen! Hoe het werkt, zie je in deze video. (watertank vullen)

Read More »

Digitaal Display heet water

Onze campers in Nieuw-Zeeland zijn allemaal voorzien van een hete watervoorziening en hete luchtverwarming. Enkele hebben een digitaal display. Makkelijk te bedienen maar toch. Naast de papieren handleiding die in de camper aanwezig is, kun je hier de instructievideo bekijken. (Digitaal display heet water)

Read More »

Ramen, horren en gordijnen

Al onze ramen en dakramen in de campers hebben een hor en een verduistering rolgordijn. Zelfs de deur heeft een rolhor! De meeste verhuurbedrijven hebben dit niet of hebben de horren verwijderd voordat de campers verhuurd worden. De horren zullen niet alle vliegen e.d. buiten houden, maar je zult er stuk minder last van hebben.

Read More »

Keuken

Onze campers hebben allemaal een goed ingerichte en uitgeruste keuken. Gas, koelkast en zelfs een oven aan boord! Uiteraard borden bestek en noem maar op zijn aanwezig. De afwas moet je wel zelf doen: we hebben geen vaatwasser in onze campers. Hoe de apparatuur werkt, kun je zien in deze instructievideo. https://vimeo.com/258546468

Read More »

Gasfles vullen of omruilen

De gasfles vullen of omruilen tijdens je vakantie in Nieuw-Zeeland: Hoe vaak? Dat is een vraag die we vaak krijgen. In de winter aanzienlijk vaker dan in de zomer. In de winter: 1 keer in de week controleren, in de zomer elke 2 weken. De meeste grotere benzinestations kunnen de gasfles voor je bijvullen. GEEN

Read More »

Dump station

Gemiddeld moet je om de 3 of 4 dagen het toilet legen en het grijze water (douche en wasbak) legen bij een dump station. Bovendien zul je je het verse water moeten aanvullen. Hoe dit in Nieuw-Zeeland met onze campers te werk gaat, kun je in deze instructievideo zien.

Read More »

Heet water en verwarming

Uiteraard zijn al onze campers voorzien van douche en toilet. Er is dan ook aan boiler die aangezet moet worden voordat je warm water kan gebruiken. Bovendien zijn alle campers voorzien van hete luchtverwarming. Hoe dit werkt, kun je in de video bekijken.

Read More »

Zonnescherm gebruik

Alleen onze grotere camper modellen (Seeker) zijn voorzien van een zonnescherm. Let wel: het ene moment kan het windstil zijn hier in Nieuw-Zeeland en het volgende moment moet je het scherm indraaien vanwege harde wind. Kortom, zonnescherm altijd indraaien als je er niet bij bent. Hoe het zonnescherm te gebruiken kun je zien in deze

Read More »
Scroll naar boven