fbpx

Please, leave this field blank:
Loading...
VIEW MOTORHOMES GET YOUR QUOTE

Noordeiland

Je kunt je camper vakantie beginnen of eindigen vanuit Auckland, Paihia (noordeiland), Christchurch (zuideiland), of ieder ander vliegveld in Nieuw-Zeeland op verzoek.

OVERDRACHT AUCKLAND

Camper uitleg en overhandigen is bij het vliegveld in Auckland, tussen 10:00 en 16:00 uur. De uitleg en formaliteiten nemen ongeveer 1 uur in beslag.
Voor je eigen veiligheid geven we geen camper mee direct na een lange vlucht! Wij adviseren minimaal 1 nacht te verblijven in een hotel of motel, te boeken bij 1 van de vele accommodaties in de directe omgeving van het vliegveld.  

OPHALEN  AUCKLAND VOOR VERTREK VANUIT PAIHIA

Voor een extra relaxte start van de camper vakantie start je vanuit onze B&B in de Bay of Islands. De Bay of Islands staat in de Top 10 van plaatsen die je gezien moet hebben in Nieuw-Zeeland. Je eerste huurdag zijn wij dan op het vliegveld en nemen jullie mee naar Paihia.

Rijdend foor een adembenemend afwisselend landschap kunnen we je allerlei tips geven en kunnen vragen beantwoorden. Bij aankomst in Paihia hebben we gezamenlijk diner . De volgende morgen na het ontbijt verzorgen we uitleg en overdracht van de camper. Wij hebben slechts twee slaapkamers met badkamers beschikbaar. Mochten deze bezet zijn door andere ‘camper gasten’ zal er ‘proef geslapen’ moeten worden in je camper. Uiteraard is er dan wel diner en ontbijt!

Opmerking: Vervoer van vliegveld of accommodatie is vanaf 10:00. Deze optie is alleen mogelijk voor vluchten die aankomen voor 14:00.
Auckland – Paihia is 4 uur rijden inclusief een koffiestop, en we willen op tijd zijn voor het diner. De dag van ophalen is de eerste huurdag.

INLEVEREN AUCKLAND

Op je laatste huurdag kan je de camper inleveren nabij Auckland vliegveld. Dit kan tussen 09:00 en 16:00. Het innemen van de camper zal ongeveer een half uur bedragen. Na inleveren brengen wij jullie naar de vertrekhal of een airport-hotel.

INLEVEREN PAIHIA & TRANSFER AUCKLAND

Inleveren in Paihia kan op de 1 na laatste huurdag. De laatste nacht verblijf je dan in Baystay B&B . Tijdens het avondeten horen wij dan graag jullie verhalen en avonturen. De volgende morgen na het ontbijt (op de laatste huurdag van het contract) brengen wij jullie naar Auckland vliegveld of accommodatie.

Opmerking: Deze optie is alleen mogelijk als je vlucht vertrekt na 14:00 i.v.m. de reistijd Paihia- Auckland 

AUCKLAND – CHRISTCHURCH ENKELE REIS

Het is ook mogelijk om een enkele reis te maken en, in tegenstelling tot de meeste camper verhuurbedrijven, rekenen wij niet extra voor deze ‘one way service’.
Voordelen van een enkele reis zijn oa:

  • Minder rijtijd
    • Die tijd kun je mooi ergens anders aan besteden!
  • Minder dieselkosten
  • Enkele reis op de Cook Strait ferry

Als je nog geen aanvraag hebt gedaan voor een enkele reis, kan dat hier.

Op het zuider eialnd is het Arcadia Motel de inleverlocatie.

Het inleveren kan plaatsvinden tussen 09:00 en 17:00 

2019 Camper Huren Nieuw Zeeland.