Kwaliteit en Onderhoud

Wij doen er alles aan om de beste camperverhuurder van Nieuw-Zeeland te zijn. Onze campers zijn van binnen, buiten en motorisch perfect onderhouden.

Als het seizoen is afgelopen, en de winter hier begint, maken we een grondige inspectieronde. Alle campers worden van boven naar beneden gecontroleerd om zo onze hoge kwaliteiten te garanderen. We bekijken alles; Stoelen, tafels, potten en pannen etc. Als iets niet aan onze hoge normen voldoet, zal het worden vervangen.

We smeren de sloten, reinigen de watertanks en repareren kleine dingetjes om ervoor te zorgen dat alles tip top is voor als jij komt huren.

 

Kwaliteit en OnderhoudMotorisch en preventief onderhoud.

Wanneer we de binnenkant klaar zijn, volgt de automonteur. We hebben een goede relatie met James en zijn team, een lokale garage in Paihia (AA-gecertificeerd, MTA-lid). Hij weet precies hoe wij ons onderhoud willen hebben. Onze normen zijn vaak hoger dan wanneer het je eigen camper is (waarbij je sommige dingen accepteert). Een ‘short-cut’ kan privé, maar niet in de verhuur! James doet vooral preventief onderhoud op te voorkomen (of op zijn minst te minimaliseren) dat er een technische storing optreedt tijdens een verhuur.

Wat gebeurt er toch een storing is tijdens onze reis?

Hoewel we onze uiterste best doen storingen te voorkomen, het blijft een stuk techniek. In het zeldzame geval dat er een probleem is er 24/7 AA-wegenwacht hulp door geheel NZ.

 

Schoonmaak na ieder verhuur

Zodra een camper terugkomt, wordt deze ook weer grondig schoongemaakt voordat we die aan jullie meegeven.

Nice easy job for today, getting ready for a busy week ahead with #BOICampervans

Geplaatst door Northland Instawash op Maandag 11 maart 2019
Facebook
Pinterest
Twitter
Email
bezoekersvisum Nieuw Zeweland

Bezoekersvisum nodig?

Reizen naar Nieuw-Zeeland? Controleer of je een bezoekersvisum (NZeTA) nodig hebt. In dezelfde aanvraag betaal je meteen je toeristenbelasting. Hieronder staat hoe: Verwacht maximaal 72 uur voor verwerking, maar dit kan slechts 10 minuten duren.

Read More »
Camper huren Nieuw Zeeland

Camper Huren Nieuw Zeeland Video

Seeker Camper Nieuw Zeeland Onze Seeker camper is de grotere broer van de Explorer. Uitermate geschikt voor vrij kamperen in Nieuw Zeeland (freedom camping) Voorzien van zonnepaneel, led verlichting en een grote koelkast die ook

Read More »
Wandelen Nieuw-Zeeland

Wandelen in Nieuw Zeeland

Beleef de natuur van Nieuw-Zeeland door te gaan wandelen…  Voor veel bezoeker staat Nieuw-Zeeland gelijk aan wandelen. Er zijn ontelbare (ook korte) routes om te  wandelen in Nieuw Zeeland, en je hoeft geen ​​atleet te zijn

Read More »

Whakaari – White Island

Een actief vulkanisch eiland Gelegen 49 kilometer uit de kust van Whakatane in the Bay of Plenty ligt White Island. Vanaf het vaste land is dit eiland op een mooie dag goed te zien met

Read More »
Scroll naar boven