Wifi internet in camper

WIFI internet standaard in Nieuw-Zeelandse campers?

Je verlaat je huis en gaat lekker op vakantie. Tijdens je avonturen ga je ervan uit dat je telefoon is verbonden met wifi internet, maar als je dit doet door je ‘roaming’ te gebruiken kom je van een koude kermis thuis! Data voor internationaal gebruik is ongelofelijk duur!

Het is gemakkelijk om blasé over wifi te doen, omdat het zo gewoon is. Tegenwoordig kun je bijna overal wifi vinden. Van de plaatselijke McDonald’s tot die bibliotheek om de hoek, veel retailers bieden klanten gratis wifi aan. Dat moeten ze wel, aangezien mensen tegenwoordig zo verbonden zijn.

Is het gemakkelijk om internet in je camper te krijgen?

wifi internet camper Nieuw-Zeeland
JA, als je bij ons boekt, heb je een wifi internet aansluiting. De data kun je apart kopen, maar is gratis inbegrepen bij de Value Pack verzekering.

Je kunt tenslotte een van die gelukkige mensen zijn die de wereld rondreizen, terwijl ze nog steeds geld verdienen door op afstand te werken. Dus, neem je laptop, iPhone, tablet of welk ander internet apparaat gerust mee. Door ons eigen systeem te gebruiken houden we de prijs van data in de hand, en zal het aanzienlijk goedkoper uitwerken dan de systemen die andere camperverhuur bedrijven aanbieden.

Natuurlijk hebben de meeste campings over een draadloos netwerk, maar moet je per camping data kopen om te internetten. Deze optie valt aanzienlijk duurder uit dan ons draadloos WIFI internet in de camper.

De data wordt in één keer op je eigen wifi verbinding in de camper gezet, en kun je online wanneer je wilt. Maar, laten we eerlijk zijn: op vakantie wil je zo min mogelijk op internet surfen en maximaal genieten!

Alweer een goede reden om te boeken bij  Camper huren Nieuw Zeeland: Wifi in alle campers.

 

WIFI in New Zealand

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
bezoekersvisum Nieuw Zeweland

Bezoekersvisum nodig?

Reizen naar Nieuw-Zeeland? Controleer of je een bezoekersvisum (NZeTA) nodig hebt. In dezelfde aanvraag betaal je meteen je toeristenbelasting. Hieronder staat hoe: Verwacht maximaal 72 uur voor verwerking, maar dit kan slechts 10 minuten duren.

Read More »
Camper huren Nieuw Zeeland

Camper Huren Nieuw Zeeland Video

Seeker Camper Nieuw Zeeland Onze Seeker camper is de grotere broer van de Explorer. Uitermate geschikt voor vrij kamperen in Nieuw Zeeland (freedom camping) Voorzien van zonnepaneel, led verlichting en een grote koelkast die ook

Read More »
Wandelen Nieuw-Zeeland

Wandelen in Nieuw Zeeland

Beleef de natuur van Nieuw-Zeeland door te gaan wandelen…  Voor veel bezoeker staat Nieuw-Zeeland gelijk aan wandelen. Er zijn ontelbare (ook korte) routes om te  wandelen in Nieuw Zeeland, en je hoeft geen ​​atleet te zijn

Read More »

Whakaari – White Island

Een actief vulkanisch eiland Gelegen 49 kilometer uit de kust van Whakatane in the Bay of Plenty ligt White Island. Vanaf het vaste land is dit eiland op een mooie dag goed te zien met

Read More »
Scroll naar boven