Wandelen Nieuw-Zeeland

Wandelen in Nieuw Zeeland

Wandelen in Nieuw ZeelandBeleef de natuur van Nieuw-Zeeland door te gaan wandelen… 

Voor veel bezoeker staat Nieuw-Zeeland gelijk aan wandelen. Er zijn ontelbare (ook korte) routes om te  wandelen in Nieuw Zeeland, en je hoeft geen ​​atleet te zijn om mooie avonturen te beleven. 

Sommige wandelingen zijn moeilijker dan anderen, maar overschat je nooit je fysieke vermogen. Zo is de Tongariro crossing geen ‘walk in the park’, maar een intensieve tocht op de flanken van een vulkaan. In hetzelfde gebied zijn er verschillende kortere wandelingen mogelijk, bv naar een van de vele watervallen in dit oudste  National Park of New Zealand.

Of je nu een korte of meerdaagse wandeltocht wilt maken, er zijn overal geschikte routes te vinden. Van beginners tot doorgewinterde hikers de keus is enorm!

Het Department Of Conservation (DOC, zoiets als Natuur Monumenten) onderhoud de meeste tracks, wandelpaden en vele (natuur) campings. Ze hebben een uitgebreide website met zoekmogelijkheden om een (korte) wandeling te vinden, inclusief eventuele waarschuwingen of onderhoud wat uitgevoerd wordt.  

Wandelen is de mooiste buitenactiviteit van Nieuw-Zeeland!

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
bezoekersvisum Nieuw Zeweland

Bezoekersvisum nodig?

Reizen naar Nieuw-Zeeland? Controleer of je een bezoekersvisum (NZeTA) nodig hebt. In dezelfde aanvraag betaal je meteen je toeristenbelasting. Hieronder staat hoe: Verwacht maximaal 72 uur voor verwerking, maar dit kan slechts 10 minuten duren.

Read More »
Camper huren Nieuw Zeeland

Camper Huren Nieuw Zeeland Video

Seeker Camper Nieuw Zeeland Onze Seeker camper is de grotere broer van de Explorer. Uitermate geschikt voor vrij kamperen in Nieuw Zeeland (freedom camping) Voorzien van zonnepaneel, led verlichting en een grote koelkast die ook

Read More »
Wandelen Nieuw-Zeeland

Wandelen in Nieuw Zeeland

Beleef de natuur van Nieuw-Zeeland door te gaan wandelen…  Voor veel bezoeker staat Nieuw-Zeeland gelijk aan wandelen. Er zijn ontelbare (ook korte) routes om te  wandelen in Nieuw Zeeland, en je hoeft geen ​​atleet te zijn

Read More »

Whakaari – White Island

Een actief vulkanisch eiland Gelegen 49 kilometer uit de kust van Whakatane in the Bay of Plenty ligt White Island. Vanaf het vaste land is dit eiland op een mooie dag goed te zien met

Read More »
Scroll naar boven