Fixed bed camper

Vast bed tijdens je Camper vakantie in Nieuw Zeeland

Campers kun je in Nieuw-Zeeland huren in alle maten en soorten…”alle waar naar zijn geld” is dan ook zeker van toepassing.

Wij hebben dan ook bewust gekozen voor Motorhomes die zijn voorzien van een vast bed met verhoogd ligcomfort door een hoogwaardige matras op een lattenbodem. In tegenstelling tot de meeste campers,  (omgebouwde busjes) hoef je niet iedere avond opnieuw je bed te bouwen van kussens: Motorhomes zijn speciaal ontworpen om in te leven, en voorzien van alle comfort.

Onze Motorhomes hebben nog veel meer voordelen dan alleen een vast bed, in tegenstelling tot de meeste campers zijn ze voorzien van:

  • Centrale heteluchtverwarming
  • Goed geïsoleerd
  • Stromend heet water
  • Oven

Uiteraard zijn wij niet de goedkoopste, sterker nog dat streven we niet eens! Wij richten op iedereen die persoonlijke service en comfortabele campers zoeken, niet de koopjesjager. Zo bieden wij zelfs snel internet alle campers om in contact te blijven met het thuisfront.

Wil je kijken hoe je bij ons iedere avond je bed op moet maken? Helaas gaat dat niet lukken! Je hoeft namelijk je bed niet op te maken! Bekijk ondestaande video eens en laat je overtuigen van comfort en gebruiksgemak.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
bezoekersvisum Nieuw Zeweland

Bezoekersvisum nodig?

Reizen naar Nieuw-Zeeland? Controleer of je een bezoekersvisum (NZeTA) nodig hebt. In dezelfde aanvraag betaal je meteen je toeristenbelasting. Hieronder staat hoe: Verwacht maximaal 72 uur voor verwerking, maar dit kan slechts 10 minuten duren.

Read More »
Camper huren Nieuw Zeeland

Camper Huren Nieuw Zeeland Video

Seeker Camper Nieuw Zeeland Onze Seeker camper is de grotere broer van de Explorer. Uitermate geschikt voor vrij kamperen in Nieuw Zeeland (freedom camping) Voorzien van zonnepaneel, led verlichting en een grote koelkast die ook

Read More »
Wandelen Nieuw-Zeeland

Wandelen in Nieuw Zeeland

Beleef de natuur van Nieuw-Zeeland door te gaan wandelen…  Voor veel bezoeker staat Nieuw-Zeeland gelijk aan wandelen. Er zijn ontelbare (ook korte) routes om te  wandelen in Nieuw Zeeland, en je hoeft geen ​​atleet te zijn

Read More »

Whakaari – White Island

Een actief vulkanisch eiland Gelegen 49 kilometer uit de kust van Whakatane in the Bay of Plenty ligt White Island. Vanaf het vaste land is dit eiland op een mooie dag goed te zien met

Read More »
Scroll naar boven