Fixed bed camper

Vast bed tijdens je Camper vakantie in Nieuw Zeeland

Campers kun je in Nieuw-Zeeland huren in alle maten en soorten…”alle waar naar zijn geld” is dan ook zeker van toepassing.

Wij hebben dan ook bewust gekozen voor Motorhomes die zijn voorzien van een vast bed met verhoogd ligcomfort door een hoogwaardige matras op een lattenbodem. In tegenstelling tot de meeste campers,  (omgebouwde busjes) hoef je niet iedere avond opnieuw je bed te bouwen van kussens: Motorhomes zijn speciaal ontworpen om in te leven, en voorzien van alle comfort.

Onze Motorhomes hebben nog veel meer voordelen dan alleen een vast bed, in tegenstelling tot de meeste campers zijn ze voorzien van:

  • Centrale heteluchtverwarming
  • Goed geïsoleerd
  • Stromend heet water
  • Oven

Uiteraard zijn wij niet de goedkoopste, sterker nog dat streven we niet eens! Wij richten op iedereen die persoonlijke service en comfortabele campers zoeken, niet de koopjesjager. Zo bieden wij zelfs snel internet alle campers om in contact te blijven met het thuisfront.

Wil je kijken hoe je bij ons iedere avond je bed op moet maken? Helaas gaat dat niet lukken! Je hoeft namelijk je bed niet op te maken! Bekijk ondestaande video eens en laat je overtuigen van comfort en gebruiksgemak.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Drinkwater Nieuw Zeeland

Kraanwater veilig te drinken?

Veel mensen vragen of het water in Nieuw-Zeeland veilig is, kan ik gewoon kraanwater drinken? Het antwoord is: JA. Kraanwater in Hotels, B&B’s, Campings e.d. kan zonder problemen gedronken worden. Is al het water veilig

Read More »

Kwaliteit en Onderhoud

Wij doen er alles aan om de beste camperverhuurder van Nieuw-Zeeland te zijn. Onze campers zijn van binnen, buiten en motorisch perfect onderhouden. Als het seizoen is afgelopen, en de winter hier begint, maken we

Read More »

Vakantie plannen

Wanneer moet ik beginnen onze vakantie voor te bereiden? Wat is er mis met vandaag? Het lijkt misschien nog ver weg om in de Nederlandse winter te plannen, maar voor je het weet is het

Read More »

Geografie en klimaat

Nieuw-Zeeland Geografie Nieuw-Zeeland is het meest geïsoleerd gelegen land ter wereld, een oud land met een jong landschap. Het land behoorde samen met Austalië, Antartica, Afrika, Zuid-Amerika en India tot een massief supercontinent genaamd Gondwanaland.

Read More »

Verkeersveiligheid

Wil je meer te weten komen over verkeersveiligheid? Er rijden zoveel verschillende nationaliteiten in Nieuw-Zeeland rond dat er zelfs Nederlandstalige informatie van de Nieuw-Zeelandse politie beschikbaar is.  Ga je op vakantie naar Nieuw-Zeeland? Houd er

Read More »
Scroll naar boven