Fixed bed camper

Vast bed tijdens je Camper vakantie in Nieuw Zeeland

Campers kun je in Nieuw-Zeeland huren in alle maten en soorten…”alle waar naar zijn geld” is dan ook zeker van toepassing.

Wij hebben dan ook bewust gekozen voor Motorhomes die zijn voorzien van een vast bed met verhoogd ligcomfort door een hoogwaardige matras op een lattenbodem. In tegenstelling tot de meeste campers, campervans (omgebouwde busjes) hoef je niet iedere avond opnieuw je bed te bouwen van kussens: Motorhomes zijn speciaal ontworpen om in te leven, en voorzien van alle comfort.

Onze Motorhomes hebben nog veel meer voordelen dan alleen een vast bed, in tegenstelling tot de meeste campervans zijn ze voorzien van:

  • Centrale heteluchtverwarming
  • Goed geïsoleerd
  • Stromend heet water
  • Oven

Uiteraard zijn wij niet de goedkoopste, sterker nog dat streven we niet eens! Wij richten op iedereen die persoonlijke service en comfortabele campers zoeken, niet de koopjesjager. Zo bieden wij zelfs snel internet alle campers om in contact te blijven met het thuisfront.

Wil je kijken hoe je bij ons iedere avond je bed op moet maken? Helaas gaat dat niet lukken! Je hoeft namelijk je bed niet op te maken! Bekijk ondestaande video eens en laat je overtuigen van comfort en gebruiksgemak.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

Reistijden en afstanden

Reistijden en afstanden in Nieuw-Zeeland worden nogal eens verkeerd ingeschat. Snelwegen zijn hier met uitzondering rond een paar steden vergelijkbaar met  80 km wegen in Nederland. Natuurlijk mag je volgens de wet meestal 100 km

Read More »
Veilig de natuur in

Veilig de natuur in

Er zijn honderden kortere en langere wandelingen om te ondernemen. Van een 10 minuten loopje naar een uitkijkpunt tot meerdaagse tochten. Nieuw Zeeland staat ook bekend om de Great Walks, hiervoor moet je wel hutten

Read More »
Scroll to Top