Vakantie plannen

vakantie plannenWanneer moet ik beginnen onze vakantie voor te bereiden? Wat is er mis met vandaag?

Het lijkt misschien nog ver weg om in de Nederlandse winter te plannen, maar voor je het weet is het zover. Daarbij kan het plannen van een camper reis door Nieuw-Zeeland best tijdrovend zijn. Er valt genoeg te overwegen – hoe lang, budget, welke luchtvaartmaatschappij te gebruiken, stop-overs etc.

Wij raden aan vroeg te beginnen om teleurstellingen te voorkomen. Voordat je vlucht boekt moet je jezelf vragen: “maken we een rondje door Nieuw-Zeeland, of het huren van een camper van A naar B”?

Beslissen bij wie de camper gehuurd moet worden is eenvoudig: Bij Rob en Nick van Bay of Islands Campervans! We blijven bewust kleinschalig en kunnen dan ook maar een beperkt aantal mensen per jaar hebben. Als het idee kriebelt, neem dan zo snel mogelijk contact op, maar zeker voordat vluchten geboekt zijn. Het veranderen van rijrichting, één of twee dagen schuiven, kan het verschil maken of we een camper beschikbaar hebben.

Klaar om vluchten te boeken: Is er genoeg tijd om een stop-over te maken? Een populaire tussenstop is Hong Kong – gemakkelijk om te verkennen en veel excursies te boeken vanaf de luchthaven. Een andere optie is een van Australië ‘s ongelooflijke steden als Sydney of Melbourne, maar het hangt allemaal af van de beschikbare tijd natuurlijk.

Dan begint nu het echt tijdrovende werk, wat wil je allemaal gaan doen en beleven? Uiteraard natuur en wandelen, maar wat te denken van Maori cultuur, Water activiteiten? Middle Earth en de Hobbit? Adrenaline kick? Warm water bronnen? Lokale keuken, wijngaarden en bierbrouwerijen? Een goede planning bespaart veel tijd onderweg.

We willen je graag helpen! Zet de eerste stap richting Nieuw-Zeeland en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
bezoekersvisum Nieuw Zeweland

Bezoekersvisum nodig?

Reizen naar Nieuw-Zeeland? Controleer of je een bezoekersvisum (NZeTA) nodig hebt. In dezelfde aanvraag betaal je meteen je toeristenbelasting. Hieronder staat hoe: Verwacht maximaal 72 uur voor verwerking, maar dit kan slechts 10 minuten duren.

Read More »
Camper huren Nieuw Zeeland

Camper Huren Nieuw Zeeland Video

Seeker Camper Nieuw Zeeland Onze Seeker camper is de grotere broer van de Explorer. Uitermate geschikt voor vrij kamperen in Nieuw Zeeland (freedom camping) Voorzien van zonnepaneel, led verlichting en een grote koelkast die ook

Read More »
Wandelen Nieuw-Zeeland

Wandelen in Nieuw Zeeland

Beleef de natuur van Nieuw-Zeeland door te gaan wandelen…  Voor veel bezoeker staat Nieuw-Zeeland gelijk aan wandelen. Er zijn ontelbare (ook korte) routes om te  wandelen in Nieuw Zeeland, en je hoeft geen ​​atleet te zijn

Read More »

Whakaari – White Island

Een actief vulkanisch eiland Gelegen 49 kilometer uit de kust van Whakatane in the Bay of Plenty ligt White Island. Vanaf het vaste land is dit eiland op een mooie dag goed te zien met

Read More »
Scroll naar boven