Vakantie plannen

vakantie plannenWanneer moet ik beginnen onze vakantie voor te bereiden? Wat is er mis met vandaag?

Het lijkt misschien nog ver weg om in de Nederlandse winter te plannen, maar voor je het weet is het zover. Daarbij kan het plannen van een camper reis door Nieuw-Zeeland best tijdrovend zijn. Er valt genoeg te overwegen – hoe lang, budget, welke luchtvaartmaatschappij te gebruiken, stop-overs etc.

Wij raden aan vroeg te beginnen om teleurstellingen te voorkomen. Voordat je vlucht boekt moet je jezelf vragen: “maken we een rondje door Nieuw-Zeeland, of het huren van een camper van A naar B”?

Beslissen bij wie de camper gehuurd moet worden is eenvoudig: Bij Rob en Nick van Bay of Islands Campervans! We blijven bewust kleinschalig en kunnen dan ook maar een beperkt aantal mensen per jaar hebben. Als het idee kriebelt, neem dan zo snel mogelijk contact op, maar zeker voordat vluchten geboekt zijn. Het veranderen van rijrichting, één of twee dagen schuiven, kan het verschil maken of we een camper beschikbaar hebben.

Klaar om vluchten te boeken: Is er genoeg tijd om een stop-over te maken? Een populaire tussenstop is Hong Kong – gemakkelijk om te verkennen en veel excursies te boeken vanaf de luchthaven. Een andere optie is een van Australië ‘s ongelooflijke steden als Sydney of Melbourne, maar het hangt allemaal af van de beschikbare tijd natuurlijk.

Dan begint nu het echt tijdrovende werk, wat wil je allemaal gaan doen en beleven? Uiteraard natuur en wandelen, maar wat te denken van Maori cultuur, Water activiteiten? Middle Earth en de Hobbit? Adrenaline kick? Warm water bronnen? Lokale keuken, wijngaarden en bierbrouwerijen? Een goede planning bespaart veel tijd onderweg.

We willen je graag helpen! Zet de eerste stap richting Nieuw-Zeeland en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Drinkwater Nieuw Zeeland

Kraanwater veilig te drinken?

Veel mensen vragen of het water in Nieuw-Zeeland veilig is, kan ik gewoon kraanwater drinken? Het antwoord is: JA. Kraanwater in Hotels, B&B’s, Campings e.d. kan zonder problemen gedronken worden. Is al het water veilig

Read More »

Kwaliteit en Onderhoud

Wij doen er alles aan om de beste camperverhuurder van Nieuw-Zeeland te zijn. Onze campers zijn van binnen, buiten en motorisch perfect onderhouden. Als het seizoen is afgelopen, en de winter hier begint, maken we

Read More »

Vakantie plannen

Wanneer moet ik beginnen onze vakantie voor te bereiden? Wat is er mis met vandaag? Het lijkt misschien nog ver weg om in de Nederlandse winter te plannen, maar voor je het weet is het

Read More »

Geografie en klimaat

Nieuw-Zeeland Geografie Nieuw-Zeeland is het meest geïsoleerd gelegen land ter wereld, een oud land met een jong landschap. Het land behoorde samen met Austalië, Antartica, Afrika, Zuid-Amerika en India tot een massief supercontinent genaamd Gondwanaland.

Read More »

Verkeersveiligheid

Wil je meer te weten komen over verkeersveiligheid? Er rijden zoveel verschillende nationaliteiten in Nieuw-Zeeland rond dat er zelfs Nederlandstalige informatie van de Nieuw-Zeelandse politie beschikbaar is.  Ga je op vakantie naar Nieuw-Zeeland? Houd er

Read More »
Scroll to Top