Wifi internet in camper

WIFI internet standaard in Nieuw-Zeelandse campers?

Je verlaat je huis en gaat lekker op vakantie. Tijdens je avonturen ga je ervan uit dat je telefoon is verbonden met wifi internet, maar als je dit doet door je ‘roaming’ te gebruiken kom je van een koude kermis thuis! Data voor internationaal gebruik is ongelofelijk duur!

Het is gemakkelijk om blasé over wifi te doen, omdat het zo gewoon is. Tegenwoordig kun je bijna overal wifi vinden. Van de plaatselijke McDonald’s tot die bibliotheek om de hoek, veel retailers bieden klanten gratis wifi aan. Dat moeten ze wel, aangezien mensen tegenwoordig zo verbonden zijn.

Is het gemakkelijk om internet in je camper te krijgen?

wifi internet camper Nieuw-Zeeland
JA, als je bij ons boekt, heb je een wifi internet aansluiting. De data kun je apart kopen, maar is gratis inbegrepen bij de Value Pack verzekering.

Je kunt tenslotte een van die gelukkige mensen zijn die de wereld rondreizen, terwijl ze nog steeds geld verdienen door op afstand te werken. Dus, neem je laptop, iPhone, tablet of welk ander internet apparaat gerust mee. Door ons eigen systeem te gebruiken houden we de prijs van data in de hand, en zal het aanzienlijk goedkoper uitwerken dan de systemen die andere camperverhuur bedrijven aanbieden.

Natuurlijk hebben de meeste campings over een draadloos netwerk, maar moet je per camping data kopen om te internetten. Deze optie valt aanzienlijk duurder uit dan ons draadloos WIFI internet in de camper.

De data wordt in één keer op je eigen wifi verbinding in de camper gezet, en kun je online wanneer je wilt. Maar, laten we eerlijk zijn: op vakantie wil je zo min mogelijk op internet surfen en maximaal genieten!

Alweer een goede reden om te boeken bij  Camper huren Nieuw Zeeland: Wifi in alle campers.

 

WIFI in New Zealand

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

Reistijden en afstanden

Reistijden en afstanden in Nieuw-Zeeland worden nogal eens verkeerd ingeschat. Snelwegen zijn hier met uitzondering rond een paar steden vergelijkbaar met  80 km wegen in Nederland. Natuurlijk mag je volgens de wet meestal 100 km

Read More »
Veilig de natuur in

Veilig de natuur in

Er zijn honderden kortere en langere wandelingen om te ondernemen. Van een 10 minuten loopje naar een uitkijkpunt tot meerdaagse tochten. Nieuw Zeeland staat ook bekend om de Great Walks, hiervoor moet je wel hutten

Read More »
Scroll naar boven