Wifi internet in camper

WIFI internet standaard in Nieuw-Zeelandse campers?

Je verlaat je huis en gaat lekker op vakantie. Tijdens je avonturen ga je ervan uit dat je telefoon is verbonden met wifi internet, maar als je dit doet door je ‘roaming’ te gebruiken kom je van een koude kermis thuis! Data voor internationaal gebruik is ongelofelijk duur!

Het is gemakkelijk om blasé over wifi te doen, omdat het zo gewoon is. Tegenwoordig kun je bijna overal wifi vinden. Van de plaatselijke McDonald’s tot die bibliotheek om de hoek, veel retailers bieden klanten gratis wifi aan. Dat moeten ze wel, aangezien mensen tegenwoordig zo verbonden zijn.

Is het gemakkelijk om internet in je camper te krijgen?

wifi internet camper Nieuw-Zeeland
JA, als je bij ons boekt, heb je een wifi internet aansluiting. De data kun je apart kopen, maar is gratis inbegrepen bij de Value Pack verzekering.

Je kunt tenslotte een van die gelukkige mensen zijn die de wereld rondreizen, terwijl ze nog steeds geld verdienen door op afstand te werken. Dus, neem je laptop, iPhone, tablet of welk ander internet apparaat gerust mee. Door ons eigen systeem te gebruiken houden we de prijs van data in de hand, en zal het aanzienlijk goedkoper uitwerken dan de systemen die andere camperverhuur bedrijven aanbieden.

Natuurlijk hebben de meeste campings over een draadloos netwerk, maar moet je per camping data kopen om te internetten. Deze optie valt aanzienlijk duurder uit dan ons draadloos WIFI internet in de camper.

De data wordt in één keer op je eigen wifi verbinding in de camper gezet, en kun je online wanneer je wilt. Maar, laten we eerlijk zijn: op vakantie wil je zo min mogelijk op internet surfen en maximaal genieten!

Alweer een goede reden om te boeken bij  Camper huren Nieuw Zeeland: Wifi in alle campers.

 

WIFI in New Zealand

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Drinkwater Nieuw Zeeland

Kraanwater veilig te drinken?

Veel mensen vragen of het water in Nieuw-Zeeland veilig is, kan ik gewoon kraanwater drinken? Het antwoord is: JA. Kraanwater in Hotels, B&B’s, Campings e.d. kan zonder problemen gedronken worden. Is al het water veilig

Read More »

Kwaliteit en Onderhoud

Wij doen er alles aan om de beste camperverhuurder van Nieuw-Zeeland te zijn. Onze campers zijn van binnen, buiten en motorisch perfect onderhouden. Als het seizoen is afgelopen, en de winter hier begint, maken we

Read More »

Vakantie plannen

Wanneer moet ik beginnen onze vakantie voor te bereiden? Wat is er mis met vandaag? Het lijkt misschien nog ver weg om in de Nederlandse winter te plannen, maar voor je het weet is het

Read More »

Geografie en klimaat

Nieuw-Zeeland Geografie Nieuw-Zeeland is het meest geïsoleerd gelegen land ter wereld, een oud land met een jong landschap. Het land behoorde samen met Austalië, Antartica, Afrika, Zuid-Amerika en India tot een massief supercontinent genaamd Gondwanaland.

Read More »

Verkeersveiligheid

Wil je meer te weten komen over verkeersveiligheid? Er rijden zoveel verschillende nationaliteiten in Nieuw-Zeeland rond dat er zelfs Nederlandstalige informatie van de Nieuw-Zeelandse politie beschikbaar is.  Ga je op vakantie naar Nieuw-Zeeland? Houd er

Read More »
Scroll naar boven