Wifi internet in camper

WIFI internet standaard in Nieuw-Zeelandse campers?

Je verlaat je huis en gaat lekker op vakantie. Tijdens je avonturen ga je ervan uit dat je telefoon is verbonden met wifi internet, maar als je dit doet door je ‘roaming’ te gebruiken kom je van een koude kermis thuis! Data voor internationaal gebruik is ongelofelijk duur!

Het is gemakkelijk om blasé over wifi te doen, omdat het zo gewoon is. Tegenwoordig kun je bijna overal wifi vinden. Van de plaatselijke McDonald’s tot die bibliotheek om de hoek, veel retailers bieden klanten gratis wifi aan. Dat moeten ze wel, aangezien mensen tegenwoordig zo verbonden zijn.

Is het gemakkelijk om internet in je camper te krijgen?

wifi internet camper Nieuw-Zeeland
JA, als je bij ons boekt, heb je een wifi internet aansluiting. De data kun je apart kopen, maar is gratis inbegrepen bij de Value Pack verzekering.

Je kunt tenslotte een van die gelukkige mensen zijn die de wereld rondreizen, terwijl ze nog steeds geld verdienen door op afstand te werken. Dus, neem je laptop, iPhone, tablet of welk ander internet apparaat gerust mee. Door ons eigen systeem te gebruiken houden we de prijs van data in de hand, en zal het aanzienlijk goedkoper uitwerken dan de systemen die andere camperverhuur bedrijven aanbieden.

Natuurlijk hebben de meeste campings over een draadloos netwerk, maar moet je per camping data kopen om te internetten. Deze optie valt aanzienlijk duurder uit dan ons draadloos WIFI internet in de camper.

De data wordt in één keer op je eigen wifi verbinding in de camper gezet, en kun je online wanneer je wilt. Maar, laten we eerlijk zijn: op vakantie wil je zo min mogelijk op internet surfen en maximaal genieten!

Alweer een goede reden om te boeken bij  Camper huren Nieuw Zeeland: Wifi in alle campers.

 

WIFI in New Zealand

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

Rondreis door Nieuw Zeeland

Waarom naar Nieuw-Zeeland Een rondreis door Nieuw-Zeeland maak je niet ieder jaar en in een camper rijden is voor de meeste mensen ook iets nieuws. De natuur behoort tot de mooiste ter wereld, misschien is

Read More »

Leer de verkeersregels

Om te oefenen met de verkeersregels kun je een handige test. Beantwoord 10 vragen en zie hoe je scoort. Bij foute antwoorden wordt je doorverwezen naar de officiële ‘New-Zealand Road Code’ voor meer informatie. Je

Read More »

USB lader aansluitingen

Onze campers zijn voorzien van USB-opladers. Niet alleen een oplader in het dashboard waar vroeger de sigaretten aansteker zat, ook een oplader in het woongedeelte van de camper. Je kunt dus altijd en overal je

Read More »

Veiligheid onderweg

Hoewel Nieuw-Zeeland een veilig vakantieland is, je moet altijd je persoonlijke bezittingen in de gaten houden. Een van de meest gemaakte fouten is te veronderstellen dat hier minder of geen misdaad is en daardoor de

Read More »
Scroll naar boven